marți, 12 iunie 2012

Cap 4 p 1

 Un monstru rosu la fata, cu coarne negre si ochii verzi, (ca ochii de sarpe) cu un sceptru auriu cu cap de mort in varf , statea pe varful unui deal, soptind "tua tantibus" . In spate lui era o armata de oameni cu bice, sabii si armuri. Apoi monstrul striga "Oppugnare"  apoi toti o luara la fuga atacand si distrugand satul din fata lor. Mi-am acoperit fata cu mainile, incercam sa ma trezesc,  stiam ca poti murii in vis din cauza cosmarelor! Dar nu ma trezeam indiferent ce faceam. Cand privesc in stanga si in dreapta vad ca sunt ascunsa dupa doua bucati de lemn ce stau unite si sunt sprijinite de o casa. locul dintre scanduri nu e foarte mare, as putea fii in siguranta, dar nu, un om se apropia de ascunzatoarea mea. Cand m-am uitat in jos, am vazut ca statseam pe ceva ce se deschide, am tras, am tras, dar de geaba. Cand m-am uitat sa vad daca mai vine, erafoarte aproape. Am tras, apoi iar am tras si apoi Bammmmmmmm, usa s-a deschis un baiat dragut mi-a spus
-Hai!!!
Amintrat fara discutii si apoi exact cand am inchis trapa acel om trase prima scandura.
-Miscate, mai rapid, imi spune baiatul!
Am inceput sa alergam, era un tunel destul de lung, insa nici unul dintre noi nu scoase vre-un sunet.
Dupa o vreme am ajuns la capat insa in stanga si in dreapta erau tunele instinctul imi spunea sa merg spre stanga, dar baiatul m-a oprit.
-Poti sa te duci daca vrei sa fi mancata de un bazin pirania.ce bun instinct mai am si eu!!!!
Am mers prin cel din dreapta si era atat de intuneric si de liniste incat auzeam batalia de sus, si ochii  ma dureau.
-Fi atenta, cand ajungem la capat vei îngenunchea si nu vei scoate nici un sunet, in nici un caz sa nu privesti altundeva decat  in jos !
Am dat in cap in semn de da si apoi ne-am continuat drumul. Nu dupa mult timp am ajuns la capat unde o lumina orbitoare ma facu sa cad in genunghi, inchizandu-mi ochii.
-Buna, stapana, am gasit pe cineva.
-Buna, Max.

2 comentarii:

  1. ok..deci asta e vis sau realitate?! FF tare! hai mai repede cu nextu'!

    RăspundețiȘtergere
  2. OK , , , deci m'am pierdut complet , nu mai inteleg nimic din ce se intampla , dar cu toate astea mi se pare un fic foarte reusit si original , imi place mult cum scri , si ce pot sa'ti spun decat ca astept next'ul !:*

    RăspundețiȘtergere